25
jul

Ideeën voor een origineel gastenboek

Wat je absoluut niet moet vergeten voor jullie bruiloft is het gastenboek. Samen met de foto’s,  jullie video en de trouwringen zijn dit bijna de enige tastbare herinneringen die je overhoud na jullie grote dag. In deze blog heb ik een aantal ideeën verzameld om jullie te inspireren om voor een super gave herinnering.

 

Photobooths

Waarschijnlijk heb je ze al op veel verschillende plekken voorbij zien komen maar ze blijven leuk. De Photobooth is namelijk ideaal voor je bruiloft omdat je gelijk een foto afgedrukt krijgt. Deze kunnen je gasten dan in een gastenboek plakken met een leuke tekst erbij of laat ze ze ophangen aan een fotowand. De fotowand zelf zorgt ook gelijk voor wat leuke aankleding op jullie bruiloft. Win-Win lijkt me. Kijk eens op de volgende pagina voor leuke photoboots in Nederland en België.

 

 

FotowandGastenboek wereldbol

Reisliefhebbers?

Zelf ben ik echte een reiziger en dus fan van dit gastenboek! Hoe leuk is het als jullie samen de hele wereld rondreizen om jullie gasten een persoonlijke boodschap op een wereldbol te laten schrijven. Dit zal dan ook super tof staan in jullie woning!

 

 

 

 

Datingtime

Jullie zijn natuurlijk al super lang samen en hebben inmiddels ook al veel dates erop zitten. Een beetje inspiratie kan daarom geen kwaad!  Laat alle gasten hun ultieme date op een briefje schrijven en in een fles doen. Hebben jullie zin in een leuke date, pak er dan eentje uit de fles en laat je verrassen! Door dit gastenboek hebben jullie inspiratie genoeg om de komende jaren te blijven daten met elkaar!

 

Gastenboek maar dan anders

Toch opzoek naar iets anders? Laat de gasten een boodschap op een steen schrijven en bewaar deze in een mooie schaal, een grote vaas of voor de DIY brides maak een mooi hart waar je de stenen in doet. Geef ze een leuke plek in jullie huis en zo heb je altijd een leuke herinneringen aan jullie bruiloft.

Gastenboek ideeën

Voor het schrijven van deze blog heb ik foto’s gebruikt van Pinterest. Natuurlijk help ik jullie graag verder met leuke ideeën of de uitvoering ervan. Neem contact met mij op en wie weet kan ik jullie verder helpen.