Over Liset

Wie is Liset?

Na het behalen van mijn HBO diploma als vrijetijdsmanager aan de NHTV heb ik mezelf gespecialiseerd tot weddingplanner en professioneel ceremoniemeester aan de OWPN (Opleiding Weddingplanners Nederland). Deze opleiding heb ik succes afgerond en hiermee kon ik mezelf dus gediplomeerd weddingplanner noemen.

In 2011 ben ik begonnen met het organiseren van bruiloften. Mijn organisatietalent, inzet en creativiteit zorgen elke keer weer voor een unieke en perfecte bruiloft. Naast het organiseren van bruiloften ben ik ook actief met het organiseren van evenementen voor bedrijven. Doordat ik jarenlang trouwbeurzen door heel Nederland heb georganiseerd ben ik helemaal op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en ken ik door heel Nederland de leukste en meest betrouwbare bedrijven. Op deze manier kan ik elke keer weer een juiste match vinden voor elk bruidspaar.

Ook leuk om te weten….

Naast het organiseren van bruiloften ben ik ook in mijn vrije tijd een bezig bijtje…. ┬áSporten, leuke uitstapjes met mijn man en kinderen en lekker op pad met mijn vriendinnen. Een van mijn grootste hobby’s is overigens toch echt wel reizen (ja, de bucketlist is nog erg lang) Maar zo nu en dan kan ik ook echt even lekker van een goede serie op netflix.

Daarnaast houd ik echt van spontane acties en ondanks ik van de strakke planningen ben wijk ik er ook wel eens helemaal vanaf! Oja heerlijk genieten van een wijntje of stukje chocolade behoort ook wel tot mijn favoriete bezigheden. Maar wellicht kunnen we elkaar beter leren kennen met een lekker kopje cappuccino?