Diensten

Ceremoniemeester

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, bruidsparen die kiezen voor een professionele ceremoniemeester. Op deze manier hoef je vrienden en familie niet meer te belasten tijdens jullie dag en kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie bruiloft. Vooraf ontmoeten we elkaar op de locatie en nemen we alles door. Ik zal dan een draaiboek voor jullie opstellen zodat we zeker niets vergeten. In de laatste week voer ik een laatste check uit en op de dag zelf ben ik natuurlijk aanwezig om alles in perfecte banen te begeleiden. Met een professioneel ceremoniemeester kunnen jullie en je gasten onbezorgd van de dag genieten.

vanaf €995,-

Organisatie op maat

Wanneer jullie graag een deel van de bruiloft zelf organiseren maar bij bepaalde leveranciers of bijvoorbeeld bij het zoeken naar de geschikte locatie hulp willen, dan is dit pakket perfect voor jullie. Ik maak namelijk een voorstel op maat naar aanleiding van een vrijblijvend kennismakingsgesprek op mijn kantoor of eventueel op jullie trouwlocatie. Tijdens de voorbereidingen hebben we nauw contact en daarnaast stel ik ook het draaiboek voor jullie op. Op deze manier zullen we dan ook niets vergeten. Ook zal ik tijdens jullie dag de rol als ceremoniemeester vervullen zodat jullie nergens omkijken naar hebben.

Vanaf €1795,-

Weddingplanner

Willen jullie hulp van begin tot eind voor jullie bruiloft? Dat is mogelijk met dit complete pakket. We gaan samen op zoek naar de perfecte locatie of locaties en ik koppel jullie aan de leukste leveranciers. Hebben jullie een thema? Dan zorg ik voor  leveranciers en ideeën die hier helemaal bij passen. Daarnaast gaan we samen nadenken over de invulling van jullie dag en stel ik een draaiboek op. Natuurlijk kunnen jullie bij mij terecht met al jullie vragen. Op de dag zelf ben ik er als ceremoniemeester van begin tot eind bij aanwezig zodat jullie en alle gasten kunnen genieten van een onbezorgde dag!

Vanaf €2750,-