18
jun

Bruid Gerdina aan het woord… een jaar later

op 16 november mocht ik Bruid Gerdina helpen bij haar bruiloft. Inmiddels is de bruiloft alweer 1 jaar geleden… Ik vroeg haar naar haar ervaringen zodat ze jullie de beste tips & tricks kan meegeven. 

Wat zijn de eerste drie woorden die in je opkomt als je terugdenkt aan jullie trouwdag?

Liefde, warmte, geluk

Wat was het meest bijzondere dat je hebt ervaren?

Het openen van een fles champagne en het toasten op een prachtige toekomst in aanwezigheid van mijn meest dierbaren.

Wat was het mooiste moment op jullie dag?
Absoluut de ceremonie met iedereen die ons zo dierbaar is, geleid door de allerliefste BABS van Nederland

Wat zou je absoluut hetzelfde doen?
In eerste instantie wilde ik niet teveel geld uitgeven aan de bruiloft. Uiteindelijk heb ik dit grotendeels losgelaten en ben ik gegaan voor kwaliteit. Ik heb volledig mijn hart gevolgd en dat heeft geresulteerd in een hele bijzondere dag voor ons. Het inhuren van een weddingplanner was echt een meerwaarde, dit heeft me ontzettend veel stress bespaard. De ceremonie was super bijzonder omdat de BABS echt tijd had voor ons en ons verhaal en dit prachtig heeft weten te verwoorden. Ik had al een jurk uitgezocht op budget, uiteindelijk heb ik een jurk op maat laten maken en dat was echt het kersje op de taart voor mij die dag.

Wat zou je anders doen?
We zouden toch gaan voor een feestavond ipv uitgebreid dineren met een select gezelschap.

Welke tip heb je voor bruidsparen die nog in de startblokken staan?

Bedenk heel goed hoe jullie droomdag eruit ziet en ga hiervoor. Wij hebben uiteindelijk niet gekozen op budget maar op kwaliteit, wat ons betreft is dat echt een aanrader. Maak goede afspraken met de feestlocatie over eten en drinken, er is vaak zóveel mogelijk. Geniet van de voorbereidingen, voor je het weet is het voorbij!